Snart går vi på en välförtjänt semester och kommer under juli månad hålla kontoret stängt.
den 24 juni 2020

Inför sommaren

Det har varit en turbulent vår med stor påverkan på mångas liv. Vi har sett hemska bilder på sjukhuspersonal som behöver jobba 12 timmar med mask för ansiktet, företag som har gått från en blomstrande verksamhet till konkurs, eller så har nära anhöriga gått bort i sviterna av Corona. På något sätt så har vi alla blivit drabbade!

Vi i vår bransch kan se tillbaka på våren som en period där vi kanske försåtligt nog inte har fått så stor uppmärksamhet av våra kunder. Man har skjutit på sin revision eller bokslut in till det sista. Det har varit en oviss vår, men också står vi inför en ganska så oviss höst, när kommer detta egentligen att lätta? Kommer vi gå tillbaka till samma liv som vi hade eller kommer det faktiskt vara en tid "innan" Corona och en tid "efter"? 

Vi laddar inför hösten med att köra ett seminarium hos våra grannar The Factory med inriktning mot skatt och moms. Därefter kör en av våra grymma golftävlingar ute på Österåkers GK för våra kunder och kontakter. Till det kommer vi också att satsa mycket digitalt och samtidigt jobba på med våra spännande businessnätverk. Vi har en fullspäckad höst framför oss, men först ska vi få en välförtjänt semester. Vi kommer hålla kontoret stängt under vecka 28 - 31 veckorna innan och efter är vi här från 8 - 16 som vanligt. 

Cookies

Bekräfta att du samtycker till användning av cookies.