Baker Tilly Mapema

Group

En personlig redovisningsbyrå

Baker Tilly Mapema är en personlig och närvarande revisions- och redovisningsbyrå. Vi är byrån som ger dig en familjär atmosfär och närvaro samtidigt som vi kan erbjuda den större organisationens kapacitet och tjänsteutbud.

Nyheter

 • Detta här gäller för elektroniska signaturer 

  När allt fler företag och privatpersoner tar klivet in i den digitala världen för att lämna tryckta årsredovisningar och utskrivna avtal bakom sig väcks nya frågor. Till exempel vad som gäller om man vill signera elektroniskt. Frågan är i högsta grad aktuell på Bolagsverket då företag i större utsträckning än tidigare väljer att upprätta exempelvis protokoll och årsredovisningar digitalt.

   

 • Sammanfattning stödåtgärderna
  Förslagen om stödåtgärder har varit många. Resultat sammanfattar de viktigaste åtgärderna du behöver känna till. Här kan du läsa om det som rör personalen och lokalerna.
  Antalet varsel och antalet konkurser rusar i spåren av coronavirusets framfart. Flera stödpaket har arbetats fram av politikerna i dialog med myndigheter, näringslivet och branschorganisationer.

  För dig som företagare är det viktigt att ha en plan för företagets ekonomi. Diskutera frågan med din revisor/auktoriserade redovisningskonsult för att få hjälp att reda ut om, och i så fall vilka, stödåtgärder som kan vara tillämpliga för just ditt företag.

  Tidningen Resultat har tagit hjälp av Hans Peter Larsson, skatteansvarig FAR och Auktoriserad Skatterådgivare FAR för att sammanfatta stöden som finns i nuläget.

 • Hantera sviterna av Corona 

  Det är outsägbara tider just nu och många småföretagare kommer att på något sätt drabbas, många kanske i andra eller tredje led, men på något sätt drabbas vi alla just nu. Denna pandemi får just nu fruktansvärda konsekvenser för ekonomin. Vi kommer försöka ha fortsatt uppdatering på hemsidan, där vi ger relevanta tips och nyheter allt eftersom frågorna eskalerar och blir fler.

Nyhetsportalen

Cookies

Bekräfta att du samtycker till användning av cookies.